Kiállítás rendelése

50 000 Ft

   Virtuális kiállítás rendelése saját részre és/vagy ajándékba

Egy virtuális kiállítás lehet:

 • az önmegvalósítás (akár hatékony üzleti) eszköze: gyakorlatilag naponta 0-24 órán keresztül, éveken át, akár a  nemzetközi (potenciális vásárlói) közönség számára is ismertté teheti a kiállítás alkotóját, alkotóit.
 • az önmegvalósítás és az ajándékozás eszköze: a megrendelő által készített művekből összeállított kiállítás az önmegvalósításon túl, kiváló ajándék is lehet születésnapokra, évfordulókra, jeles események alkalmából.
 • exklúzív, különleges ajándék és tehetséggondozó tevékenység: ha a megrendelő más személy (pl. gyermeke, barátja, tanítványa, mestere stb.) számára rendeli meg a virtuális kiállítást, ami révén alkotásra készteti őt, illetve lehetővé teszi számára, hogy a kiállítás látogatói megismerhessék műveit.

   Témajavaslatok

   A virtuális kiállítás lehet fotó-, karikatúra-, festmény-, grafikai, ismeretterjesztő és/vagy művészeti kiállítás. Szólhat továbbá a születésnapos életrajzáról képekben, iskolai vagy családi tabló is lehet, vagy arcképcsarnok, vállalati ki kicsoda, gasztronómiai csodák, sport eseméynek, természetfotók, helyrajzi érdekességek, művészeti versenyekre érkezett művek tára, stb.

   A megrendelés menete 

 1. Lépés: fel kell venni a kapcsolatot a K+F Stúdió Kft-vel a +36-30-6561565 telefonszámon vagy az info@kpluszf.com címen! Egyeztetésre kerül, hogy milyen témájú kiállításról lenne szó. Leginkább azt kell tisztázni, hogy jogtiszta, illetve a Szerzők engedélyével felhasznált képek kiállítására kerüljön sor!
 2. Lépés: a K+F Stúdió kft. elküld egy sablon fájlt, amibe 10-40 képből álló kollekciót kell beszerkeszteni. Ezután a sablonfájlt vissza kell küldeni a K+F Stúdió Kft. info@kpluszf.com e-mail címére.
 3. Lépés: Munkatársaink visszajeleznek, hogy megfelelő-e tartalmi, formai szempontból a küldött gyűjtemény.
 4. Lépés:  a www.kpluszf.com oldal webáruházában a kiállítás megrendelése, kifizetése.
 5. Lépés: a megrendelést és az azt követő kifizetést követő három napon belül elkészül a kiállítás, aminek egységcsomagját* e-mailben elküldjük.

 

   *Egységcsomag

   A megrendelés eredményeképpen fájlformátumú egységcsomagot kap a megrendelő, ami az alábbiakat tartalmazza:

 1. A virtuális kiállítást tartalmazó offline szoftver (1 példány, de ez szabadon sokszorosítható és terjeszthető),
 2. Használati útmutató (.pdf fájl formátumban),
 3. Ajándékozó üdvözlő lap (1 példányban, szabadon sokszorosítható és kitölthető formában),
 4. Virtuális kiállítás létrehozásáról szóló szervezői igazolás a megrendelő számára (1 példány),
 5. Virtuális kiállítás alkotói igazolás a megrendelő és/vagy a kiállítás alkotói részére (pl. ha a kiállítás a megrendelő általvásárolt ajándék egy művész számára, akinek művei bemutatásra kerülnek).

Saját és/vagy ajándékba adható kiállítás rendelése.

A virtuális kiállítás egyszerre lehet különleges ajándék és az (ön)menedzseés hasznos eszköze!

Kiállítás jellege:

3D virtuális kiállítás

Kiállított képek száma:

10-40

Egységcsomag tartalma:

1) A virtuális kiállítást tartalmazó offline szoftver (1 példány, de ez szabadon sokszorosítható és terjeszthető), 2) Használati útmutató (.pdf fájl formátumban), 3) Ajándékozó üdvözlő lap (1 példányban, szabadon sokszorosítható és kitölthető formában), 4) Virtuális kiállítás létrehozásáról szóló szervezői igazolás a megrendelő számára (1 példány), 5) Virtuális kiállítás alkotói igazolás a megrendelő és/vagy a kiállítás alkotói részére (pl. ha a kiállítás a megrendelő általvásárolt ajándék egy fiatal művész számára, akinek művei bemutatásra kerülnek).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kiállítás rendelése” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük