“TE IS LEHETSZ INNOVÁTOR!”

kiállítás az OxIPO Kibertérben

Cél: az innovációval kapcsolatos érzékenyítést megalapozó tréningek, tehetséggondozó foglalkozások feladataihoz háttérinformációk nyújtása.

A kiállítás kurátora: dr. Mező Ferenc

Szoftverfejlesztő: Mező Kristóf Szíriusz

Támogató: a kiállítás a Nemzeti Tehetség Program NTP-PKTF-19-0002 pályázatának keretében jött létre.

Ár: a kiállítás megtekintése ingyenes.

Ajánlott korosztály: 12 éves kortól.

Eszközszükséglet: billentyüzettel és egérrel rendelkező számítógép.

Kiállítást áttekintő kisfilm:

Album:a

Élménypedagógiai foglalkozás:b

Saját vagy ajándék kiállítás rendelése:c


a Kiadvány: Mező Ferenc és Mező Katalin (szerk.)(2020): Innovációs stúdium. K+F Stúdió Kft., Debrecen. ISBN 978-963-89485-5-7

b Az élménypedagógiai foglalkozás 4-40 fős csoportok számára ajánlott, személyes jelenléttel járó és online formában is megvalósítható. A foglalkozás 45 perces blokkokban rendelhető meg (pl. 1 tanórás foglalkozáshoz 1 foglalkozást, 3×45 perces foglalkozáshoz 3 foglalkozást szükséges vásárolni a webáruházban). Fontos: a foglalkozás időpontjának, helyének vagy online weboldalának pontosítása érdekében, kérjük, hogy a rendelést megelőzően egyeztessen a K+F Stúdió Kft. munkatársaival az info@kpluszf.com címen vagy a +36 30 656 1 565 telefonszámon! 

c Saját vagy ajándék kiállítás rendelése esetén, kérjük, hogy a rendelést megelőzően egyeztessen a K+F Stúdió Kft. munkatársaival az info@kpluszf.com címen vagy a +36 30 656 1 565 telefonszámon!